top of page
IMG_0351.JPG

MIN BAGGRUND

Mit første lederjob var chef for en it-afdeling med 10 mand. Her lærte jeg noget om, hvad fælles passion og commitment betyder. Få år senere startede jeg softwarevirksomheden SAS Institute i Danmark som Adm. Direktør med 4 mand. Godt 20 år senere skulle jeg opleve en omsætningsvækst til en lille halv milliard kroner og 300 ansatte. En fantastisk rejse.

Det betyder, at jeg har været med på rejsen fra den lille virksomhed, hvor alle vidste alt, til den store matriksorganisation med de lederudfordringer, der følger med 300 ansatte. Mine bøger er skrevet med denne erfaring.

Derfor er mine bøger fyldt med spændende Real Life cases, man kan blive inspireret af.

Med mine bøger har jeg også haft det ønske at skabe refleksion hos læseren, til at tage den mentale helikopter og se på sig selv og sin ledelse for dermed at skabe indsigt i, hvor den ledelsesmæssige sko trykker. For vi må først nå til erkendelse, før vi kan forandre. Jeg vil gerne her takke de 1000´vis af ledere og sælgere, der har investeret i en eller flere af mine bøger. Tak for alle kommentarer og idéer gennem årene.

Ofte får jeg mails fra læsere, der kan fortælle om de gode resultater, de har opnået ved at bruge bøgerne som inspiration til personlig udvikling. Det glæder mig hver gang, jeg oplever, at mine bøger skaber værdi.

Du er velkommen til at sende en mail til mw@godleder.com, såfremt du ønsker foredrag eller en workshop om, hvordan Leadership kan skabe nye resultater og trivsel i din virksomhed.


Mogens Weinreich

Direktør, Strategi og udvikling,
Humandevelopers

underskrift-3.jpeg
bottom of page